Sep
18

Фигурин е изцяло български продукт за борба с наднорменото тегло

На българския пазар изгря една нова звезда, Фигурин се нарича. Това е чай, който се използва с голям успех за отслабване и подобряване на обмяната на веществата.

Смело можем да кажем, че Фигурин е абсолютно безвреден начин за отслабване. Отслабването е стъпка, която трябва да се предприеме не само от естетически съображения и заради вашето здраве. Прекомерното натрупване на мазнини е вредно за здравето и не трябва да оставаме безразлични към него.

Пълните хора стават по-податливи към много заболявания. Това са обикновено тези, свързани с правилното функциониране на сърцето, диабет, някои видове рак и артрит.

Ако вие трудно да се лишите от любимите си храни или пък страдате от различни болести на стомаха, които не ви позволяват да спазвате диети, Фигурин е вашето решение.

Фигурин ще ви помогне да се освободите от излишното тегло без лишения и   ограничени в храненето. Неусетно, още след първия месец, ще забележите първите промени във фигурата си. Нужно е само да приемате чая от Фигурин три пъти на ден преди хранене. Препоръчително е да не се храните повече от обикновено и  по възможност да приемате повече течности, около 2 литра вода на ден.

Фигурин е безвреден, не създава привикване и е подходящ за всички възрасти.

 

This entry was posted in Чай and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.